IP Polná LB Zateplete strop

Reklama

Veletrhy a výstavy

Vyhledávání článků
Pozvánka na veletrh MODERNÍ DŮM A BYT

Pozvánka na veletrh MODERNÍ DŮM A BYT

vyšlo 4.10.2021

Veletrh bydlení a stavebnictví „MODERNÍ DŮM A BYT“ a veletrh kosmetiky, módy, zdravého životního stylu a všeho co souvisí s útulným bydlením „ŽENA A DOMOV“ vás přivítá v hale TJ Lokomotiva v Plzni 22. - 24. října 2021, přijďte se inspirovat a nakoupit na největší západočeský veletrh. V pátek a v sobotu od 9 do 18 h, v neděli od 9 do 17 h.

 
Veletrh FOR INTERIOR představí kvalitní a originální nábytek a bytové doplňky

Veletrh FOR INTERIOR představí kvalitní a originální nábytek a bytové doplňky

vyšlo 29.9.2016

Největší podzimní veletrh nábytku, interiérů a bytových doplňků FOR INTERIOR se uskuteční od 29. září do 2. října 2016 v areálu PVA EXPO PRAHA. Téměř tři sta firem představí své aktuální kolekce a novinky. Přítomní profesionálové potom poradí se správným výběrem produktů. Ty budou k dostání za příznivé veletržní ceny. Doprovodný program se zaměří na design nebo FENG SHUI. Připravena je také unikátní návštěvnická soutěž o luxusní postel německé značky BEDEUR v hodnotě čtvrt milionu.

 
Podzimní veletrh dekorací představuje nejnovětší trendy

Podzimní veletrh dekorací představuje nejnovětší trendy

vyšlo 6.9.2016

Patříte mezi odborníky a obchodníky v oboru dekorací a dárků? Zajímáte se o bytové a kuchyňské doplňky? Chcete si před Vánocemi originálně vyzdobit vaše společenské prostory nebo interiér? Potom navštivte v termínu od 8. do 10. září 2016 jediný kontraktační veletrh v České republice zaměřený na dekorace, sklo, bytové a kuchyňské doplňky a dárkové zboží FOR DECOR & HOME.

 
Na letošním FOR WASTE & WATER 2015 představí svůj program Státní fond životního prostředí

Na letošním FOR WASTE & WATER 2015 představí svůj program Státní fond životního prostředí

vyšlo 13.9.2015

Témata týkající se ekologie jsou pro dnešní společnost stále více aktuální. Evropská legislativa přenáší „ekologickou zodpovědnost“ na náš stát, kraje, města, obce, ale i na samotné občany. Příkladem je novela zákona o odpadech platná od začátku letošního roku, která obcím stanovila povinnost zajistit domácnostem místa pro odkládání bioodpadů.

 
Největší skříň světa bude k vidění v Praze pouze 4 dny!

Největší skříň světa bude k vidění v Praze pouze 4 dny!

vyšlo 6.9.2009

V rámci veletrhu TENDENCE, který se uskuteční ve dnech 10. – 13. 9. 2009 v areálu PVA Letňany, bude i letos k vidění řada novinek a unikátů ze světa interiéru a designu. Kromě toho se však pořadatelé rozhodli v rámci letošního již 14. ročníku pokořit světový rekord! Zajímá vás, jak vysoká bude největší skříň světa?

 
Navštivte největší výstavní akci v Plzni

Navštivte největší výstavní akci v Plzni

vyšlo 12.10.2008

O víkendu 17. – 19. října od 9 do 18 hodin se původní i nově postavená plzeňská Městská sportovní hala na Úslavské ulici přemění v jedno velké výstaviště. Těsit se můžete na čtyrlístek veletrhů MODERNÍ DŮM A BYT & ŽENA A DOMOV & SVATEBNÍ FESTIVAL & EX PLZEŇ.

 

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE DISPER FIX

Kvalitní, rychlé a spolehlivé lepidlo využijete v dílně, domácnosti, garáži nebo i na pracovišti. Lepí většinu materiálů jako je dřevo, beton, kov, kámen apod.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.